Tilitoimisto kirsi lehtinen

Kuinka voin palvella yritystäsi talous-hallinnossa? 

Tutustu ja ota yhteyttä!

Huolehdimme tietoturvasta. Turvapostin kautta voit lähettää luottamukselliset ja arkaluonteiset tiedot, kuten liikesalaisuudet, kilpailutukset ja henkilötiedot täysin salatusti ja turvallisesti. 

Yrittäjä

Kirsi Lehtinen

Nuoruudessani hain ja pääsin vaatetusalan koulutukseen, jonka jälkeen olin tärkeimmässä tehtävässäni kotiäitinä kahdeksan vuoden ajan. Kun kotiäidin täyspäiväinen ura tuli päätökseensä, päätin hakea kauppikseen datanomiksi.

Sattumalta ensimmäisessä kurssissa oli taloushallinnon opintoja – ja datanomi ei kiinnostanutkaan enää yhtään. Ennen kun pääsin datanomin koulusta pois, aloinkin jo suorittamaan taloushallinnon ammattitutkintoa. Olen sittemmin suorittanut myös yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon.

Olin töissä tilitoimistossa 1,5 vuotta ennen yrittäjyyttä ja omaa tilitoimistoa. Silloisilta asiakkailta tuli vahvasti toivetta, että perustaisin oman tilitoimiston, ja asiakkaitahan pitää kuunnella! Taloushallinto on juuri se oma juttuni ja olen iloinen kun olen tämän löytänyt.

15 vuoden yrittäjyyden jälkeen tällä tiellä mennään vieläkin. Kahdeksan vuoden ajan tein yksin, mutta onnekseni sain kaveriksi Tuulan, kuka on ollut jo kuusi vuotta palveluksessani. Tyttäreni Hanna-Eveliina tekee myös alihankintana kirjanpitoa.

Vahvuuksia meillä on henkilökohtainen palvelu. Me emme tee liukuhihnatöitä, vaan tunnemme asiakkaat ja autamme heitä yksilöinä. Jotain kertoo sekin, kun asiakkaat käyvät toimistolla kahvilla välillä ihan muuten vaan.

Paras fiilis tulee kun sekasotkusta saa palaset, eli numerot, paikalleen. Sanonkin joskus että hullu täytyy olla että tästä tykkää.

Vapaa-ajalla käyn raveissa ja omistankin osuuden kimppahevosesta.  Muita miellyttäviä asioita on salilla käynti ja hitaat aamukahvit. Vitsikkäästi sanonkin, että loppuaika menee sohvan nurkassa töitä tehden :).

Viime aikoina olen jättänyt mummoilulle ja koirille enemmän aikaa. Villakoirat Remu ja Miki pitävät huolta että lenkillä tulee käytyä säännöllisesti.

Ota yhteyttä ja tutustutaan myös puhelimessa.

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä!

p. 040 568 2076

kirsi@kirsilehtinen.fi

Käyntiosoite: Talvialantie 1 A 6, 42100 Jämsä

Postitusosoite: Tilitoimisto Kirsi Lehtinen, PL 4, 42101 Jämsä

y-tunnus: 1985253 -7

7 + 1 =