Taloushallinto

Maa- ja metsä­talouden kirjanpitoa

Pyöritätkö maatilaa tai onko yrityksesi metsätalouden kanssa tekemisissä?

Maa- ja metsätalous eroaa huomattavasti ns. normaalista liiketoiminnasta. Näissä pitää ottaa erilaisia asioita huomioon ja tuntea toimialan erikoispiirteet. Olemme alan erikoisosaajia, anna meidän auttaa!

Tilitoimisto Kirsi Lehtinen

Intohimona sähköistää maatiloja

Olen sähköistänyt monia maatiloja ja olenkin hieman heittänyt vitsillä, että intohimoni on viedä maa- ja metsätalouden yrityksiä sähköiseen taloushallintoon. Vaikka olenkin hieman huumorilla tuon sanonut, se ei ole kaukana totuudesta. 

Maa- ja metsätalous taipuu sähköiseen niin kuin kaikki muutkin yritykset! 

Autan kuitenkin olit sähköisessä kirjanpidossa tai et. Monesti huolena on, meneekö kirjanpito oikein vai eikö. Voin konsultoida kirjanpidossa ja varmistaa, että se menee oikein tai tehdä sen kokonaan puolestasi. 

Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

 

Luotettava

Kaikki yhteistyö perustuu luottamukseen. Haluamme osoittaa olevamme luottamuksen arvoisia ja tekevämme työmme hyvin – se on meidän kunnia-asiamme.

Paikallinen Jämsästä

Olit sitten Jämsästä, Hangosta tai Utsjoelta, pystymme palvelemaan teitä niin, että homma hoituu. 

Sähköisten työkalujen ansiosta palvelu on laadukasta koko Suomeen. Mutta jos olet Jämsässä, tervetuloa toimistolle käymään! Samalla saat rapsuttaa toimistokoiraamme. 

Täsmällinen

Vasemmalla kädellä tehtynä mistään ei tule mitään. 

Kun tekee asiat kerralla kunnolla, kaikki ovat tyytyväisiä. Kirjanpidossa “sinnepäin” ei riitä. Teemme kirjanpidon niinkuin se pitääkin, jotta sinä voit nukkua yösi hyvin. 

Tarina

Päädyin taloushallinnon maailmaan sattumalta  

Ensikosketukseni taloushallinnon maailmaan oli täysin sattumalta datanomi-koulutuksen kautta. Lue koko tarina tähän pisteeseen saakka! 

Kuinka voimme auttaa?

Ota yhteyttä!

p. 040 568 2076

kirsi@kirsilehtinen.fi

Käyntiosoite: Talvialantie 1 A 6, 42100 Jämsä

Postitusosoite: Tilitoimisto Kirsi Lehtinen, PL 4, 42101 Jämsä

y-tunnus: 1985253 -7

3 + 7 =